Facebook Ads

62% meer optins voor personal training

Genesis Fitness is een grote fitnessketen door heel Australië. Wij werken nu meer dan 6 jaar samen met Genesis Fitness met als doel via Facebook Ads nieuwe leden te werven. Dit doet onze branchespecialist Sophie.

Inzetten op regionale bekendheid verwerven

Genesis Fitness draaide al een geruime tijd Facebook Ads, maar hier kwamen niet voldoende goede leads uit. De leads die eruit kwamen waren niet geschikt voor de diensten die ze aanbieden of niet de doelgroep waar ze op richten.

We hebben eerst de huidige Facebook advertentie campagnes geanalyseerd en alle slechte presterende advertenties uitgeschakeld. Daarnaast hebben we een strategie uitgedacht die aansluit bij de doelen van Genesis Fitness en uiteraard de doelgroep.

Door dit uit te voeren zijn het aantal leads binnen 48 uur met maar liefst 32% gestegen. De komende maanden hebben verschillende filialen nieuwe leden met 62% zien stijgen.

Trots op het resultaat van Genesis Fitness!

Bij Fit Ambition werken we altijd resultaatgericht en met een persoonlijke aanpak. Bij Genesis Fitness betekent dat we rekening met een lokale doelgroep en de regio waar ze actief willen zijn. We zijn dan ook erg trots op de resultaten die we behaald hebben voor Train2Perfection.

De onderstaande resultaten geven een gemiddelde weer van de resultaten die we over een periode van 6 maanden hebben behaald.

"Got in touch with Erwin and his team last May about advertising in Google and they absolutely smashed it. We get 20-35 leads a week for our beginners training course. Highly recommend Fit Ambition!!"

Megan

Wil je weten wat Fit Ambition voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij denken graag met je mee welke strategie het beste bij je past en voor je bedrijf is om meer klanten te verwelkomen!

+5K

Meer bezoekers

+178%

Meer engagement

+62%

Meer leden

Benieuwd hoe jouw onderneming beter kan scoren in Google?

In onze gratis online marketing scan nemen we de huidige situatie van jouw bedrijf onder de loep!

Onze lokaal SEO specialist kijkt naar de zichtbaarheid in Google, de vindbaarheid in de regio en de concurrentie die je kunt verslaan.

Lees andere succesverhalen!

Train2Perfection wil in de regio beter vindbaar zijn en meer bekend worden lokaal.

Wil je lezen hoe wij met local SEO Train2Perfection hebben geholpen? Bekijk de case!

Meer Leads, Meer Omzet

Prins Willem-Alexanderlaan 401

7371 SX Apeldoorn

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op met Jory!
+31 (0)55 76 207 23