SEO

Binnen 1 maand boven in Google op belangrijkste zoekwoord.

Omnia Personal Training is gevestigd in Amsterdam en zit daardoor in een gebied waar veel concurrentie is. We werken nu een korte tijd samen met Omnia Personal Training en in de die korte tijd hebben zeer sterke resultaten neer kunnen zetten met topposities in Google. Dit doet onze SEO specialist Erwin.

Sterke posities verwerven in concurrerende markt

Halverwege 2022 hebben we besloten om met elkaar in zee te gaan en volledig in te zetten op local SEO. Omnia had één belangrijke eis, op het zoekwoord Personal Training Amsterdam zo snel mogelijk in de top 3 van Google.

Aan het begin van ons traject stonden ze met dit zoekwoord op plek 11, net buiten de top 10. Door uitvoerig linkbuilding uit te voeren en aanpassingen aan de website, konden we de website binnen 2 weken van plek 11 naar plek 3 loodsen.

Het voordeel van lokaal domineren is dat je gerichte leads aan kunt spreken via Google die op zoek zijn naar jouw diensten.

Door Local SEO uit te voeren op de website van Omnia Personal Trainer hebben we in korte tijd met meerdere zoekwoorden van buiten de top 10 naar top 5 kunnen loodsen. Resultaat; een hele blije en tevreden klant!

Trots op het resultaat van Omnia Personal Training!

Bij Fit Ambition werken we altijd resultaatgericht en met een persoonlijke aanpak. Bij Omnia Personal Training betekent dat we rekening met een lokale doelgroep en de regio waar ze actief willen zijn. We zijn dan ook erg trots op de resultaten die we behaald hebben voor Omnia Personal Training.

De onderstaande resultaten geven een gemiddelde weer van de resultaten die we over een periode van 2 maanden hebben behaald.

" Wij waren al een lange tijd op zoek naar een betrouwbare partner in SEO die echt resultaten kon boeken. Na een fijn kennismakingsgesprek hebben besloten Fit Ambition aan te nemen en sindsdien nooit meer spijt van gehad. Transparant, eerlijk en zeer betrouwbaar. Ze doen gewoon wat ze beloven. Top!"

Aliya

Wil je weten wat Fit Ambition voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij denken graag met je mee welke strategie het beste bij je past en voor je bedrijf is om meer klanten te verwelkomen!

+142

Plekken gestegen

+46%

Meer kliks

+124%

Meer bezoekers

Benieuwd hoe jouw onderneming beter kan scoren in Google?

In onze gratis online marketing scan nemen we de huidige situatie van jouw bedrijf onder de loep!

Onze lokaal SEO specialist kijkt naar de zichtbaarheid in Google, de vindbaarheid in de regio en de concurrentie die je kunt verslaan.

Lees andere succesverhalen!

Train2Perfection is gevestigd in de omgeving van Apeldoorn en wil lokaal domineren.

Wil je lezen hoe wij met local SEO Train2Perfection hebben geholpen? Bekijk de case!

Meer Leads, Meer Omzet

Prins Willem-Alexanderlaan 401

7371 SX Apeldoorn

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op met Jory!
+31 (0)55 76 207 23