Local SEO

Hoe Train2Perfection wekelijks 5-10 aanvragen ontvangt.

Train2Perfection is al jarenlang een begrip in de Personal Training branche in de omgeving van Apeldoorn en Eerbeek. We werken nu inmiddels 5 jaar samen met Train2Perfection met als doel topposities te behalen via Google. Dit doet onze branchespecialist Jory.

Inzetten op lokaal domineren

Twee jaar geleden hebben we  samen besloten om in te zetten op local SEO en lokaal in Google te domineren. We hebben hier alle dorpen en steden in combinatie met PT en Personal Trainer als zoekwoorden gepakt.

Het voordeel van lokaal domineren is dat je gerichte leads aan kunt spreken via Google die op zoek zijn naar jouw diensten.

Hierdoor ontstaat er een groter bereik in de zoekresultaten van Google. Hierdoor is de website in totaal met meer dan 350 plekken gestegen op zoekwoorden en heeft het binnen een half jaar 365+ meer maandelijkse bezoekers ontvangen.

Trots op het resultaat van Train2Perfection!

Bij Fit Ambition werken we altijd resultaatgericht en met een persoonlijke aanpak. Bij Train2Perfection betekent dat we rekening met een lokale doelgroep en de regio waar ze actief willen zijn. We zijn dan ook erg trots op de resultaten die we behaald hebben voor Train2Perfection.

 

De onderstaande resultaten geven een gemiddelde weer van de resultaten die we over een periode van 6 maanden hebben behaald.

"Ik werk al jaren erg fijn met Fit Ambition. Ik heb één aanspreekpunt en we kunnen altijd binnenlopen(letterlijk) als we vragen hebben. Door hun advies ben ik enorm gegroeid met mijn website en het aantal klanten. Tot de dag van vandaag krijg ik elke dag wel 1 of 2 nieuwe aanvragen binnen. Voor mijn regio is dat heel veel. Ik raad iedereen dan ook FA aan!"

Sonny Scherpenzeel

Wil je weten wat Fit Ambition voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij denken graag met je mee welke strategie het beste bij je past en voor je bedrijf is om meer klanten te verwelkomen!

+354

Plekken gestegen

+120%

Meer kliks

+325%

Meer bezoekers

Benieuwd hoe jouw onderneming beter kan scoren in Google?

In onze gratis online marketing scan nemen we de huidige situatie van jouw bedrijf onder de loep!

Onze lokaal SEO specialist kijkt naar de zichtbaarheid in Google, de vindbaarheid in de regio en de concurrentie die je kunt verslaan.

Lees andere succesverhalen!

Omnia Personal Training is gevestigd in het centrum van Amsterdam en heeft te maken met moordende concurrentie.

Wil je lezen hoe wij met SEO Omnia Personal Training hebben geholpen? Bekijk de case!

Meer Leads, Meer Omzet

Prins Willem-Alexanderlaan 401

7371 SX Apeldoorn

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op met Jory!
+31 (0)55 76 207 23