Bereik een nieuwe doelgroep met Facebook Ads

Met onze branchekennis laten we jouw sportschool, boutique club, sportclub en PT studio opvallen in de regio.

social marketing agency
Bekend o.a. van:
Online succes voor jouw club

Waarom FitAmbition?

Facebook is een van de beste social media kanalen om op te adverteren. Facebook adverteren maakt het gemakkelijker om advertenties op het juiste moment bij de juiste persoon te krijgen.

Op Facebook is het mogelijk om de doelgroep te definiëren op basis van een aantal kenmerken. Zo kan je bijvoorbeeld een doelgroep definiëren op basis van geografische kenmerken, het gedrag van de doelgroep of de verschillende interesses die je doelgroep heeft. Zo kan je gericht adverteren op Facebook.

Daarnaast is Facebook ook een goed marketing middel.

  • Wil jij bijvoorbeeld je naamsbekendheid vergroten? Laat zien wie je bent door middel van video’s.

  • Wil jij bijvoorbeeld meer mensen naar je sportschool krijgen? Laat zien waar je gevestigd bent en voer daar ook een campagne op uit.

  • Wil je meer mensen naar je website genereren? Voeg dan je diensten toe aan je Facebook account en adverteer met je diensten.

Kortom, er is heel veel mogelijk met Facebook adverteren. Lees ook meer over Instagram adverteren!

Verder groeien

Wat zijn de voordelen van Facebook adverteren?

Wanneer je als personal trainer, sportschool of sportclub wilt gaan adverteren op Facebook, dan zijn er een aantal marketing doelstellingen waar je uit kan kiezen.

Allereerst kan je Facebook adverteren inzetten om je naamsbekendheid te vergroten. Als niemand weet dat jij een sportschool hebt dan wordt je ook niet gevonden.

Wanneer je ervoor gaat zorgen dat jouw doelgroep meer weet over jouw sportschool, raken ze al meer betrokken met jouw merk. Daarnaast kan je meer bereik creëren.

Een ander voordeel van Facebook adverteren is dat je meer verkeer naar je website kan krijgen en meer leads kan genereren.

Door een advertentie op Facebook te plaatsen die op het juiste moment aan de juiste persoon getoond wordt, is de kans zeer groot dat deze persoon verder klikt naar jouw website.

Als laatste kan je met Facebook adverteren zorgen dat er meer leden naar je sportschool komen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat er een open dag aankomt. Door deze te promoten op Facebook kan je ervoor zorgen dat er op deze open dag veel nieuwe potentiële leden komen kijken.

social marketing agency

Facebook adverteren uitbesteden aan FitAmbition

Facebook adverteren is een complex iets. Het is erg lastig en wanneer dit niet goed wordt opgepakt en ingesteld, kan het voor meer kosten zorgen dan dat je terugkrijgt. Een online marketing bureau als FitAmbition neemt deze zorg weg. Wij zorgen ervoor dat er een transparante campagne wordt opgesteld en deze wordt geheel in overleg met jou besproken en geïmplementeerd.

Wil jij meer weten over het inzetten van Facebook advertenties voor jouw sportschool? Vraag dan een gratis scan aan of neem contact met ons op!

Waarom kies je voor Fit Ambition?

Onze klanten vertellen je waarom!

Deze ondernemers gingen jou voor  —>

Onze successen

Hoe Train2Perfection wekelijks 5-10 aanvragen ontvangt.
Binnen 1 maand boven in Google op belangrijkste zoekwoord.
63% meer optins voor personal training

 

Start vandaag met actie ondernemen

Wil je graag weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op voor een kennismakingsgesprek!

Meer Leads, Meer Omzet

Prins Willem-Alexanderlaan 401

7371 SX Apeldoorn

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op met Jory!
+31 (0)55 76 207 23