Adverteer direct op de behoefte van je doelgroep met Google Ads

Met onze branchekennis laten we jouw sportschool, boutique club, sportclub en PT studio opvallen in de regio.

social marketing agency
Bekend o.a. van:
Online succes voor jouw club

Waarom FitAmbition?

Google ads specialist

Google Ads of Google Adwords is een gratis advertentieplatform waarmee adverteerders hun producten of diensten kunnen promoten op Google. Het zorgt ervoor dat jouw sportschool beter gevonden wordt door potentiële klanten / potentiële leden wanneer deze zoeken naar jouw diensten.

Google Adwords is een lastig platform om op te adverteren en wanneer je het maximale uit een advertentie wilt halen, is een goede advertentiecampagne van belang.

Wil je op korte termijn meer leden binnen je sportschool hebben? Dan is het hebben van een Google Ads campagne een goede investering. Laat je helpen door een Google Ads specialist.

Verder groeien

Doelen behalen met hulp van een Google Ads specialist

Google Ads campagnes worden uitgevoerd om bepaalde doelen te behalen. De verschillende campagnes moeten op de juiste manier worden opgesteld en geïmplementeerd worden om het maximale eruit te halen. Een Google Ads specialist weet hoe hij deze doelen moet behalen. Hieronder een aantal doelen die je kan bereiken:

  • Verkopen. Met Google Ads campagnes kan je ervoor zorgen dat er bijvoorbeeld meer mensen een sportschool abonnement afsluiten of er meer mensen naar jouw sportschool komen voor een afspraak.

  • Meer merkbekendheid en bereik genereren. Door bijvoorbeeld een display of videocampagne uit te voeren is het mogelijk om je naamsbekendheid en bereik te vergroten. Door eigen beelden te creëren en aan een bepaalde doelgroep te tonen kan je ze vervolgens aansporen en interesseren om naar je website of fysieke locatie te gaan.

  • Meer website bezoekers. Met een goede Google Ads campagne is het mogelijk om meer bezoekers naar je website te genereren. Hierbij is het belangrijk dat het om relevante bezoekers gaat die bijvoorbeeld een sportschool abonnement willen afsluiten. Door campagnes zo in te richten dat ze de juiste doelgroep weten te bereiken, is de kans ook groter dat de doelgroep ook je website bezoekt.

Google Ads kan ook lokaal worden ingezet. Lees meer over lokale SEO.
social marketing agency

Een Google Ads specialist inschakelen

Het inschakelen van een Google Ads specialist brengt veel voordelen met zich mee. Het inschakelen van een Google Ads specialist zorgt ervoor dat tijd bespaard wordt en het rendement vergroot wordt.

Een Google Ads specialist weet precies welke strategie hij moet inzetten om het maximale uit een campagne te halen. Zij hebben brede kennis over het vakgebied en weten daardoor precies welke strategie er ingezet moet worden.

Wil je meer weten over het implementeren van Google Ads of wil je een Google Ads specialist inhuren? Neem contact met ons op en vraag een gratis scan aan!

Waarom kies je voor Fit Ambition?

Onze klanten vertellen je waarom!

Deze ondernemers gingen jou voor  —>

Onze successen

Hoe Train2Perfection wekelijks 5-10 aanvragen ontvangt.
Binnen 1 maand boven in Google op belangrijkste zoekwoord.
63% meer optins voor personal training

 

Start vandaag met actie ondernemen

Wil je graag weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op voor een kennismakingsgesprek!

Meer Leads, Meer Omzet

Prins Willem-Alexanderlaan 401

7371 SX Apeldoorn

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op met Jory! +31 (0)55 76 207 23