Bouw aan een grotere merknaam met Instagram Ads

Met onze branchekennis laten we jouw sportschool, boutique club, sportclub en PT studio opvallen in de regio.

social marketing agency
Bekend o.a. van:
Online succes voor jouw club

Waarom FitAmbition?

Instagram Ads, ook wel Instagram advertising genoemd, is tegenwoordig een effectieve manier van adverteren op Instagram. Instagram is een erg populair social media platform onder jongeren en het is nog steeds groeiende. Voor veel bedrijven is Instagram ook een essentieel onderdeel van de marketingstrategie.

Verschillende advertentievormen voor Instagram adverteren

Er zijn verschillende advertentievormen die je als sportschool kan inzetten. Niet elke advertentievorm past bij jouw bedrijf, dus is het belangrijk om te weten welke vorm wel werkt. Welke vormen zijn er?

  • Fotoadvertenties. Hierbij plaats je een foto, zoals elke gebruiker van Instagram dit doet. Hierbij is het ontwerp van de foto belangrijk. De foto moet van hoge kwaliteit zijn en de boodschap moet duidelijk zijn.

  • Instagram stories. Hierbij wordt er een advertentie getoond in de story van een ander. Op deze manier kan je mensen bereiken die jouw bedrijf nog niet volgen.

  • Carrousel advertenties. Deze vorm is wat uitgebreider dan een simpele fotoadvertentie. Het bestaat namelijk uit meerdere afbeeldingen waarbij de gebruiker kan swipen om de volgende afbeelding te bekijken. Op deze manier kan je meer informatie over een product of dienst geven of meerdere diensten of producten te laten zien.

  • Videoadvertenties. Een andere mogelijkheid is om videoadvertenties in Instagram te tonen. Hierbij is het belangrijk dat je video van hoge kwaliteit is en dat het de kijker aanspreekt.

Verder groeien

Gericht adverteren op Instagram

Goede Instagram advertenties komen terecht bij de juiste personen. Je kan bijvoorbeeld de focus leggen op een bepaalde regio. Ook is het mogelijk om te filteren op demografische gegevens, interesses en het gedrag van gebruikers. Op deze manier kan je de advertenties tonen aan de juiste doelgroep op het juiste moment.

De voordelen van adverteren op Instagram

Het adverteren op Instagram brengt ook veel voordelen met zich mee.

Allereerst kan je de juiste doelgroep bereiken. Je kan dus advertenties richten op locatie, demografische gegevens, interesses en gedrag. Je kan ook gebruik maken van aangepaste, vergelijkbare en automatische doelgroepen.

  • Bij aangepaste doelgroepen geef je advertenties weer aan klanten die al bekend zijn op basis van e-mailadressen en telefoonnummers.

  • Vergelijkbare doelgroepen zijn mensen die vergelijkbaar zijn met je bestaande klanten.

  • Automatische doelgroepen zijn doelgroepen die Instagram ziet als mogelijke klanten op basis van interesses en gedrag.

Doordat de advertenties er hetzelfde uitzien als normale posts, blijven de advertenties de aandacht trekken en worden gebruikers niet snel blind voor een advertentie.

Gebruikers van Instagram zijn sneller geneigd om op een advertentie te klikken dan op elk andere social media platform. Door jouw advertenties visueel te houden behoudt je ook de aandacht van je doelgroep.

Lees ook meer over Facebook adverteren!

social marketing agency

Instagram Adverteren uitbesteden

Het implementeren van Instagram Ads kan erg tijdrovend zijn. Wanneer advertenties goed worden vormgegeven kan het voor meer verkeer naar je website of filiaal creëren. Het is daarom ook belangrijk dat je de juiste doelgroep aanspreekt.

Een Instagram Ads specialist kan jou hierbij helpen. Wil je weten wat een Instagram Ads specialist kan betekenen voor jouw sportschool? Neem contact met ons op of vraag een gratis scan aan!

Waarom kies je voor Fit Ambition?

Onze klanten vertellen je waarom!

Deze ondernemers gingen jou voor  —>

Onze successen

Hoe Train2Perfection wekelijks 5-10 aanvragen ontvangt.
Binnen 1 maand boven in Google op belangrijkste zoekwoord.
63% meer optins voor personal training

 

Start vandaag met actie ondernemen

Wil je graag weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op voor een kennismakingsgesprek!

Meer Leads, Meer Omzet

Prins Willem-Alexanderlaan 401

7371 SX Apeldoorn

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op met Jory!
+31 (0)55 76 207 23